Бившата футболистка на американския Чикаго Кейтлин Денис вече 332 дни се

...
Бившата футболистка на американския Чикаго Кейтлин Денис вече 332 дни се
Коментари Харесай

Ад под небето: Футболистка се бори с COVID-19 вече 332 дни

Бившата футболистка на американския Чикаго Кейтлин Денис към този момент 332 дни се бори с COVID-19. 30-годишната жена страда от ковид ната зараза съвсем година и не може да бъде излекувана.

Денис съобщи пред “Washington Post ”, че е била измежду първите, които са се заразили. Въпреки че множеството хора прекарват ковид а за към 10 дни, тя не може да почисти тялото си от вируса към този момент в продължение на 331 дни.„

Вирусът ме удари в самото начало. Сега сме на втората година, приказваме за ваксини, разновидности, нови варианти, нова администрация на Съединени американски щати, а за мен всичко е същото. Непрекъснато съм на легло, болна съм от 331 дни, имам възприятието, че времето стои неподвижни, не се движи, усещам се, че съм в пандиза “, признава някогашната футболистка.

Тя показва, че сега е без работа и се случва да има дни, в които даже не може да стане от леглото.

„ Опитвам се да се примиря с обстоятелството, че няма да победя този вирус. Всяка заран, когато се събудя се чудя – по какъв начин ще бъда през днешния ден? Аз съм това, което споделят лекарите – дълготрайно болен човек. В този случай COVID-19 поема тялото ми и не желае да си тръгне. Според лекарите евентуално има десетки хиляди случаи по света като мен и в действителност никой даже не знае какъв брой са. Все едно съм в черна дупка, просто очаквам всичко да мине “, добави тя.

Заслужава да се означи, че признаците като болки в тялото, болки от главата до петите и уязвимост на мускулите изчезват и се връщат още веднъж.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР